gonatt ♥

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du tränar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[/] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga “fiender”.
[?] Du är en ganska snäll person.

Total:
———————————
Total : 22,5

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!



haha va har det med lycklig att göra om man vet vad som händer i världen och om man har ett smeknamn ;p hahaha fail (:
älskling har åkt hem och nu ska ja krypa ner i sängen (a
puss!
viktor johansson du är bäst i alla lägen'

hihu

nu har ja sett alla ponnyakutsavsnitt :( hahaha (a)
nu ska jag upp o äta smördgåstårta tror ja (; sen ska ja plugga svenska -.- rööövvv ):
sen kommer älskling hit ikväll, så mys! <3
pösssss

hahaha ohneeej :(

hejehjehje

hemma ifrån skolan nu efter en riktigt långtråkig dag , buhuuu :D haha
har haft 3 lektioner, haha
nu ska ja ta o titta på sista avsnittet av ponnyakuten, hihi
puss

love


jag älskar min amanda åberg ♡

tisdag

skolan idag va chilledill (; 3 lektioner bara (: syslöjd,no och idrott sen nån teater eller nått ;p hahah
sen efter var jag med älskling (: mojs :) <3
puss


vet inte vad, men det känns fel .

..

sitter och tittar på gammla bilder ifrån ängsdal ifrån sommaren 08..
jag saknar det så jag inte vet vad :( där ute var allt perfekt .. man kunde skita i hur man red man kunde skita i hur man såg ut.. det var ingen som brydde sig eller ingen som kollade snett, vi hade bara så fruktansvert roligt hela dagarna.
allt började med att Amanda och jag letade foderhästar så hittade Amanda annonsen på detta underbara stall och hästar, vi provred en fredag i feburari 2008. Det var helt underbart! Visstvisst, hästarna var inte perfekta, men det var ändå så skönt på nått sätt att inte behöva känna pressen att kunna allt.
Dagarna gick och vi var i stallet varje dag, vi i stortsätt åkte dit direkt efter skolan sen var där tills kvällen nästan var slut, sen var det hem och sova. Det finns inga ord för hur bra jag trivdes där..
Vi hade tävlingar på sommarn och gjorde ett eget klubbrum och målade om och allt.
men sen gick det några månader tills amanda sen hittade en annan häst att rida.. Men jag var fortfarande kvar på Ängsdal med Josefine och en annan Amanda, det var så underbar och vi hade alltid så kul!
det blev sommar och Maria och Jocke hade köpt en vagn till lilla toy (shettisen) så vi började köra han, skit bra gick det !  Varje dag körde vi Toy och sen Red jag en av hästarna efter eller före. Det var lixom vilket som man hade aldrig några speciellt tider utan man fick göra hur man ville, frihet!
jag kan inte skriva ihop allt som en historia det går inte, så jag skriver utifrån häst till häst..
Pammi: Det var Pammi jag red första gången jag red på Ängsdal, jag feste mig vid henne direkt hon var inte den prefekta hästen, utan väldigt stirrig och sprallig och ville springa efter alla andra hästar alltså inte riktigt min stil på häst.. Men det kändes ändå som vi hörde ihop på nått sätt?
Jag blev alltid så glad över att träffa min lilla solstråle som kom fram till mig i hagen på dagarna, men ändå nästan stog och stegrade sig i stallgången för hon var själv.. Hon var undernärd och var det när Maria köpte henne .. Jag försökte jobba på att få upp henne i vikt så jag gick ut och gick med henne till olika ängar för att hon skulle få äta sig tjock och red barbacka kanske 1 gång i veckan.
dagarna gick och jag började rida Elfie samtidigt som jag gick ut och gick med Pammi. Så dagarna blev fullrulle, först åka till stallet gå ut med Pammi sedan rida Elfie och efter det även rida Baby ibland ..
jag älskar hästar och att hålla på med djur så jag trivdes verkligen sjukt bra med att rida Elfie och promenera Pammi och ibland rida Baby (:
men sen kom dagen hon blev sparkad.. lilla pammi gumman som var nära på 25 år och sliten .. hela hennes ben svulnade upp och hon kunde inte gå utan bara stog stilla på samma ställe hela tiden.. jag blev såklart rädd men tänkte att det nog var över om nån dag .. så fortsatte rida Elfie och gick ut en gång om dagen till Pammi och gav henne lite gräs.
Sen kom jag till stallet två dagar efter att Pammi hade blivit sparkade och såg Maria ( ägaren ) stå gråtandes i hagen, jag bara kände direkt att nått var fel, men min solstråle pammi. jag frågade vad som hade hänt osv.. Det visade sig att hennes kompis hade vart där och gett Maria beskedet att Pammi troligtvis inte kommer klara sig så länge till.. jag blev jätte ledsen..
sen den dagen som jag fick beskedet om att min lilla älskling kanske inte skulle klara sig mer fick mig att tänka om totalt, jag red inte elfie på kanske två veckor jag red baby 2 gånger den veckan och resten av tiden la jag på pammi, jag gick ut tll henne i hagen satte mig med hanna och hade alltid med mig en hink med mat till henne så hon fick äta..
och som tur var visade det resultat och Pammi blev så småning om bättre! äntligen kunde jag börja skritta 1 gång i veckan igen, och börja rida Elfie igen och så (:
sen fick jag beskedet om att Pammi och Ceasar skulle åka iväg till Marias kompisar och vara där i ungefär ett halv år.. jag gosade och tvättade Pammi och Ceasar den dagen dom skulle åka iväg.. jag stod själv i stallet och såg hur transporterna rullade iväg ... fyfan vilken känsla det var :/
sen efter att Pammi kom tillbaka efter att ha varit hos dom idioterna så dog hon efter ca; 1 månad..
r.i.p min älsklade lilla gumma.. jag saknar dig så!
Baby: Baby började jag rida lite smått och gott kanske 2 gånger i veckan sommaren 2008, hon var helt underbar hon hade världens mysigaste galopp och trav man satt som fast klistrad i sadeln..
jag glömmer aldrig den dagen jag tog av mig till kortbyxor och t-shirt slängde av mig ridskorna,ridväst,ridhjälm och hela köret och sedan tränsade av och satte på grimma och satte upp och galopperade över en sommaräng..
den känslan kommer jag nog aldrig få uppleva igen.. så sjukt underbar ! det var alltid med baby jag kunde rida ut lång runder hon gjorde aldrig några bus med mig, så söt är hon, fan vad jag saknar dig stumpan ! :(
Madame: Madame var det Amanda som red.. jag red henne nästan aldrig  lite för stirrig för mig, men dom gångerna jag red henne märkte jag att hon är en underbar häst!  och just nu har hon ett litet föl, hihi så sött !
Elfie:  Elfie red jag fem månader, elfie är den hästen som lärde mig allting, jag har alltid haft hoppskräck.. men det var hon som hjälpte mig över hindret det var vi som flög över 1 meter .. gud vad jag älskar den hästen, hon var underbar verkligen!
det var den sista tiden vi lärde oss mest tillsammans på! under dom fem månaderna lärde Elfie pluttan sig att fatta galopp utan att trava 150 km/h innan hon börjar galoppa, haha och även att hoppa, så duktig var hon! Det var alltid Elfie och Pammi som fick veta alla mina hemligheter det var dom som fick ta emot mina tårar som föll när jag fick veta att dom skulle flytta..
jag glömmer aldrig sommaren 08 då jag och amanda red och badade massa dagar och Elfie älskade det och bara stod och skvätte med hoven, det var så mysigt.. det känns som allt var igår, ..
Elfie och jag det var så det skulle vara ju? min lilla bushäst vi som hade så kul tsms :( sen bara tog tiden slut :((
Toy: Toytoytoy.. världens mysigaste shettis verkligen! han var som en hund han kunde gå lös efter än och han var så underbar! jossan och toy det var så det skulle vara livet ut, tänk att vi satt och diskuterade var vi skulle göra i framtiden.. tänk det sen flyttade dom och vi splittrades totalt :o :/
Red toy några gånger under tiden jag red på Ängsdal haha, det var från hagen till stallet (100meter) haha så mysig är han! hoppade som en liten hund också, han var alltid så glad, han fick än alltid på strålande humör, lilla toysen (L)
jag kommer ihåg sommaren 08 då vi tog med oss mat och körde toy i vagnen ner till sjön och åt maten och toy fick stå och bada lite, haha mys jag sakanr detta!!! åååh :(
jag har så sjukt mycket minnen längst in så jag inte kan förklara med ord .. det är minnen ingen annan kan förstå ..
Gandur&Meyja: Dom små islandsfölen var frånbörjan livrädda för människor jag och amanda försökte få in dom två små fölisarna en vinter dag som det var snöstorm.. herregud det tog ungefär 2 timmar att gå 100 meter ;o tala om att vi var kalla sen .. haha
men vi lyckades iallfall och sommaren gick och dom blev tamare och tamare och jag gick promenader med dom små gosefölen medans jossan red toy så mys :) tillslut slutade allt med att dom tillochmed gick in i transporten, ifrån att vägra gå ett steg till att gå in i en transport, känner mig lite duktig haha, fast det var ju såklart inte bara jag (:
dom små fölen kom alltid fram till än i hagen och var så mysiga.. nu är dom nog inridna och allt (:
Ceasar: Ceasar är nog den snällaste hästen som finns, stor arbetshäst.. jag red på han sommaren 08 två gånger så jävla mysigt! fast tänk hur många gånger han sprungit ifrån mig i hagen eller med mig släpandes efter, haha men han var alltid så mysig tittade med sina små hundögon,
men busig var han allt och förstörde grimma efter grimma, grimskaft efter grimskaft och grind efter grind, haha en rikgit busehäst :D men han var väldigt duktig arbetshäst gjorde det mesta jobbet på gården, dom hade ingen traktor utan körde med ceasar, så gullig var han och var alltid arbetsvillig, lilla ceasar (:
men sen kom det till dagen då han och pammi åkte iväg till marias "kompisar" gjorde jag iordning han och skulle fläta hans man, då skulle jag ta pälsglans men så blev han rädd och stegrade så hela stocken han satt fast i fick jag på min arm, haha men det gick ändå rätt bra (:
tyvärr fick jag inte se ceasar mer.. för ceasar dog hos marias "kompisar" och idioterna skickade iväg han i en lastbil som hämtar döda djur direkt innan Maria änns fick se han en sista gång.. för jävligt!!!
r.i.p världens mysigaste hästapolle
Napping: Red Napping en gång det var inte Marias häst utan en annans häst han var stark och vet inte allt han gjorde, en riktig buse var han aiallfall stack hela tiden, haha buseee :)
vet faktiskt inte riktigt hur han mår just nu .. :)
var bara tvungen att skriva av mig lite för jag saknar hästarna nått otroligt :(
allt var så bra tills maria och dom flyttade .. :(
jag måste bara säga att jag saknar josefine och amanda otroligt mycket!
nu slänger jag in lite bilder också (;
harefint.
sitter och tittar på gammla bilder ifrån ängsdal ifrån sommaren 08..
jag saknar det så jag inte vet vad :( där ute var allt perfekt .. man kunde skita i hur man red man kunde skita i hur man såg ut.. det var ingen som brydde sig eller ingen som kollade snett, vi hade bara så fruktansvert roligt hela dagarna.
allt började med att Amanda och jag letade foderhästar så hittade Amanda annonsen på detta underbara stall och hästar, vi provred en fredag i feburari 2008. Det var helt underbart! Visstvisst, hästarna var inte perfekta, men det var ändå så skönt på nått sätt att inte behöva känna pressen att kunna allt.
Dagarna gick och vi var i stallet varje dag, vi i stortsätt åkte dit direkt efter skolan sen var där tills kvällen nästan var slut, sen var det hem och sova. Det finns inga ord för hur bra jag trivdes där..
Vi hade tävlingar på sommarn och gjorde ett eget klubbrum och målade om och allt.
men sen gick det några månader tills amanda sen hittade en annan häst att rida.. Men jag var fortfarande kvar på Ängsdal med Josefine och en annan Amanda, det var så underbar och vi hade alltid så kul!
det blev sommar och Maria och Jocke hade köpt en vagn till lilla toy (shettisen) så vi började köra han, skit bra gick det !  Varje dag körde vi Toy och sen Red jag en av hästarna efter eller före. Det var lixom vilket som man hade aldrig några speciellt tider utan man fick göra hur man ville, frihet!
jag kan inte skriva ihop allt som en historia det går inte, så jag skriver utifrån häst till häst..

Pammi: Det var Pammi jag red första gången jag red på Ängsdal, jag feste mig vid henne direkt hon var inte den prefekta hästen, utan väldigt stirrig och sprallig och ville springa efter alla andra hästar alltså inte riktigt min stil på häst.. Men det kändes ändå som vi hörde ihop på nått sätt?
Jag blev alltid så glad över att träffa min lilla solstråle som kom fram till mig i hagen på dagarna, men ändå nästan stog och stegrade sig i stallgången för hon var själv.. Hon var undernärd och var det när Maria köpte henne .. Jag försökte jobba på att få upp henne i vikt så jag gick ut och gick med henne till olika ängar för att hon skulle få äta sig tjock och red barbacka kanske 1 gång i veckan.
dagarna gick och jag började rida Elfie samtidigt som jag gick ut och gick med Pammi. Så dagarna blev fullrulle, först åka till stallet gå ut med Pammi sedan rida Elfie och efter det även rida Baby ibland ..
jag älskar hästar och att hålla på med djur så jag trivdes verkligen sjukt bra med att rida Elfie och promenera Pammi och ibland rida Baby (:
men sen kom dagen hon blev sparkad.. lilla pammi gumman som var nära på 25 år och sliten .. hela hennes ben svulnade upp och hon kunde inte gå utan bara stog stilla på samma ställe hela tiden.. jag blev såklart rädd men tänkte att det nog var över om nån dag .. så fortsatte rida Elfie och gick ut en gång om dagen till Pammi och gav henne lite gräs.
Sen kom jag till stallet två dagar efter att Pammi hade blivit sparkade och såg Maria ( ägaren ) stå gråtandes i hagen, jag bara kände direkt att nått var fel, men min solstråle pammi. jag frågade vad som hade hänt osv.. Det visade sig att hennes kompis hade vart där och gett Maria beskedet att Pammi troligtvis inte kommer klara sig så länge till.. jag blev jätte ledsen..
sen den dagen som jag fick beskedet om att min lilla älskling kanske inte skulle klara sig mer fick mig att tänka om totalt, jag red inte elfie på kanske två veckor jag red baby 2 gånger den veckan och resten av tiden la jag på pammi, jag gick ut tll henne i hagen satte mig med hanna och hade alltid med mig en hink med mat till henne så hon fick äta..
och som tur var visade det resultat och Pammi blev så småning om bättre! äntligen kunde jag börja skritta 1 gång i veckan igen, och börja rida Elfie igen och så (:
sen fick jag beskedet om att Pammi och Ceasar skulle åka iväg till Marias kompisar och vara där i ungefär ett halv år.. jag gosade och tvättade Pammi och Ceasar den dagen dom skulle åka iväg.. jag stod själv i stallet och såg hur transporterna rullade iväg ... fyfan vilken känsla det var :/
sen efter att Pammi kom tillbaka efter att ha varit hos dom idioterna så dog hon efter ca; 1 månad..
r.i.p min älsklade lilla gumma.. jag saknar dig så!

Baby: Baby började jag rida lite smått och gott kanske 2 gånger i veckan sommaren 2008, hon var helt underbar hon hade världens mysigaste galopp och trav man satt som fast klistrad i sadeln..
jag glömmer aldrig den dagen jag tog av mig till kortbyxor och t-shirt slängde av mig ridskorna,ridväst,ridhjälm och hela köret och sedan tränsade av och satte på grimma och satte upp och galopperade över en sommaräng..
den känslan kommer jag nog aldrig få uppleva igen.. så sjukt underbar ! det var alltid med baby jag kunde rida ut lång runder hon gjorde aldrig några bus med mig, så söt är hon, fan vad jag saknar dig stumpan ! :(

Madame: Madame var det Amanda som red.. jag red henne nästan aldrig  lite för stirrig för mig, men dom gångerna jag red henne märkte jag att hon är en underbar häst!  och just nu har hon ett litet föl, hihi så sött !

Elfie: Elfie red jag fem månader, elfie är den hästen som lärde mig allting, jag har alltid haft hoppskräck.. men det var hon som hjälpte mig över hindret det var vi som flög över 1 meter .. gud vad jag älskar den hästen, hon var underbar verkligen!
det var den sista tiden vi lärde oss mest tillsammans på! under dom fem månaderna lärde Elfie pluttan sig att fatta galopp utan att trava 150 km/h innan hon börjar galoppa, haha och även att hoppa, så duktig var hon! Det var alltid Elfie och Pammi som fick veta alla mina hemligheter det var dom som fick ta emot mina tårar som föll när jag fick veta att dom skulle flytta..
jag glömmer aldrig sommaren 08 då jag och amanda red och badade massa dagar och Elfie älskade det och bara stod och skvätte med hoven, det var så mysigt.. det känns som allt var igår, ..
Elfie och jag det var så det skulle vara ju? min lilla bushäst vi som hade så kul tsms :( sen bara tog tiden slut :((

Toy: Toytoytoy.. världens mysigaste shettis verkligen! han var som en hund han kunde gå lös efter än och han var så underbar! jossan och toy det var så det skulle vara livet ut, tänk att vi satt och diskuterade var vi skulle göra i framtiden.. tänk det sen flyttade dom och vi splittrades totalt :o :/
Red toy några gånger under tiden jag red på Ängsdal haha, det var från hagen till stallet (100meter) haha så mysig är han! hoppade som en liten hund också, han var alltid så glad, han fick än alltid på strålande humör, lilla toysen (L)
jag kommer ihåg sommaren 08 då vi tog med oss mat och körde toy i vagnen ner till sjön och åt maten och toy fick stå och bada lite, haha mys jag sakanr detta!!! åååh :(
jag har så sjukt mycket minnen längst in så jag inte kan förklara med ord .. det är minnen ingen annan kan förstå ..

Gandur&Meyja: Dom små islandsfölen var frånbörjan livrädda för människor jag och amanda försökte få in dom två små fölisarna en vinter dag som det var snöstorm.. herregud det tog ungefär 2 timmar att gå 100 meter ;o tala om att vi var kalla sen .. haha
men vi lyckades iallfall och sommaren gick och dom blev tamare och tamare och jag gick promenader med dom små gosefölen medans jossan red toy så mys :) tillslut slutade allt med att dom tillochmed gick in i transporten, ifrån att vägra gå ett steg till att gå in i en transport, känner mig lite duktig haha, fast det var ju såklart inte bara jag (:
dom små fölen kom alltid fram till än i hagen och var så mysiga.. nu är dom nog inridna och allt (:

Ceasar: Ceasar är nog den snällaste hästen som finns, stor arbetshäst.. jag red på han sommaren 08 två gånger så jävla mysigt! fast tänk hur många gånger han sprungit ifrån mig i hagen eller med mig släpandes efter, haha men han var alltid så mysig tittade med sina små hundögon,
men busig var han allt och förstörde grimma efter grimma, grimskaft efter grimskaft och grind efter grind, haha en rikgit busehäst :D men han var väldigt duktig arbetshäst gjorde det mesta jobbet på gården, dom hade ingen traktor utan körde med ceasar, så gullig var han och var alltid arbetsvillig, lilla ceasar (:
men sen kom det till dagen då han och pammi åkte iväg till marias "kompisar" gjorde jag iordning han och skulle fläta hans man, då skulle jag ta pälsglans men så blev han rädd och stegrade så hela stocken han satt fast i fick jag på min arm, haha men det gick ändå rätt bra (:
tyvärr fick jag inte se ceasar mer.. för ceasar dog hos marias "kompisar" och idioterna skickade iväg han i en lastbil som hämtar döda djur direkt innan Maria änns fick se han en sista gång.. för jävligt!!!
r.i.p världens mysigaste hästapolle

Napping: Red Napping en gång det var inte Marias häst utan en annans häst han var stark och vet inte allt han gjorde, en riktig buse var han aiallfall stack hela tiden, haha buseee :)
vet faktiskt inte riktigt hur han mår just nu .. :)
var bara tvungen att skriva av mig lite för jag saknar hästarna nått otroligt :(
allt var så bra tills maria och dom flyttade .. :(
jag måste bara säga att jag saknar josefine och amanda otroligt mycket!
nu slänger jag in lite bilder också (;
harefint


pammi♡ 

pammi ♡


pammi ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


baby' ♡


babyy'♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


madame'♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


elfiee'♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡



toy&jossan'♡



jag&toy'♡ gammalbild

jag&toy,♡ gammal bild


toy'♡


toy' ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡



gandur' ♡


gandur'♡


meyja' ♡


meyja'♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


ceasar & toy ♡


ceasar'♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


napping'♡ somsagt 2 år gamla bilder..


napping'♡
saknar allt..

rubrik :ooo

segt i skolan idag, gillar inte klassen är helt alone :( haha längtar till nian när manda kommer :D
men iallfall, sen blev det att åka till eko och köpa ny ridhjälm (: sen åka till stallet med amanda och rida pommen och amanda zita (: sjukt mysigt var det, red ut och hade mys. Pommen så underbar ponny är han, en av dom bästa hästarna ja ridit faktiskt ! :)
men iallfall, och nu ligger jag i min säng o ä tröötttt (a har precis ätit också, det är min dag utan detaljer (: hhahahah
puss!

pommen och jag (: hihi



nya hjälmen (:


haha, naw (L)


göllponny :D

gomorgooooon (:

ush fyfan va surt med skolan ;o trodde jag längtade lite igår att komma tillbaka men just nu vill jag verkligen inte till skolan ! ;o
men jaja får väl stå ut i sex veckor till eller nått sånt (:
idag ska ja rida pommen med amanda, sjukt kul :D bilder kommer sen ikväll :)
men nu ska jag till skulan -.-
pösssssssssssss


today,  (:

'

my love!



<3

bästa helgen på länge, älskling har sovit här hela helgen :D igår åkte vi in till kinarps, höhö men såklart glömde jag mobilen.. så inga kort, höhö :)) men jaja
älskling åkte hem runt halv ett idag för han ska spela maaaatch .. böhöhöhö tröök :D
men jag har vart ute med adam och jesper en stund ;) nu har jag precis ätit så nu ska jag ut på balkongen så jävla härligt väder :D 
lite bilder ifrån idag (:
älskling kommer nog hit om typ tre timmar (:
puss


adaaaaaam :)

adaaaam & jesper :)

jesper :)

sm'guld :D

älskling sover här inatt igen =D
nu ska vi ner till kinarps när hv kommer, sååååååå gött med sm guld!
slänger in lite bilder ifrån ikväll med min baby också :)
puss!


tådaj


tådajj


älskling, den finaste som finns


haha ohnej


mitt allt <3



lördaaag :)

vaknade brevid min plutt runt elva, så gick vi upp åt frukost o sånt, sen duschade oså :)
sen åkte älskling iväg och köpte fotbollskor, men han kommer snart igen, tror ja (:
tagga sm'guldet idag elllleeeeee :D
blev inte att färga håret. buhu :(
puss!


today


today


ohneej

haha, älskling kom hit vid fem eller nått, så gick vi till konsum och köpte godis :D
träffade adam och jesper också (: hihi
nu har vi precis ätit pizza oså :)
alltså det snöar :o och blixtrar skumt :( ja ä rädd (a)
nu ska vi titta på film och älskling sover här inatt, mys.
min gullunge (L)
puss!


baksidan :o

fail, snart sommar ju :o


vadskajagskriva?

har precis kommit hem ifrån sista dagen på praon, surt :(
men jaja, skolan på måndag igen -.- ush..
snart kommer älskling hit har itne träffat han sen i måndags :( buhuuu..
men nu har jag inget mer att skriva, haha skriver senare inatt eller nått sånt ?
pusshejssss


naw

jag idag,


hahah :)

pösshej

heeeej :d

har typ inget att skriva, för det har inte hänt så mycket idag,  :)
först var det prao gick ganska bra idag, fanns lite o göra oså :)
sen åkte mamma o jag o köpte en spegel o lite så, sen hem och åt.
sen åkte vi till kyrkogården osen hämtade bror o nu sitter jag här & har sjukt tårkigt -.-
hahahah, det snöade idag helt sjukt :o vill ha sommar nu faktiskt :(
och moped kursen är iallafall bokad nu! :) och i helgen blir det till att färga håret  =D
puss
somsagt, uttråkad !

i ♥ mandaa :D

tjeeeeena
har verkligen inte vart min dag idag, ush haha :)
först var det prao idag, börjar bli lite långtråkigt nu :o finns nästan aldrig nått att göra ..
sen blev det att hänga med manda till stallet, :) myysss, vil verkligen börja rida igen! :o
mest jag som red idag, gick faktiskt ganska bra idag, trots min hopprädsla (a haha
nästa gång åker system kameran med till stallet så det blir lite bättre bilder !
men nu har jag kommit hem, ätit,duschat o kollat på dating in the dark, :)
slänger in lite bilder ifrån idag också (:
puss!
zita o ja


jag o zeritaa 

hah, ohnej :)


zitiii :)

dålig kvalité, haha manda&zita :)

hv :D

GOTTTTTT :D



:D(L)

ligger i min säng och är tröööööött :)
gick upp halv sju i morse och åt frukost o fixade mig o allt sånt, sen åkte jag med mamma ner o fyllde i en sak till lägenheten att vi var intresserade (?) hih,
sen åkte vi hem gick ut med hundarna, så tog jag med en av katterna ut, haha så rädd va hon :)
sen åkte jag ner till babyproffsen vid 10, gjorde typ ingenting idag, torkade några hyllor, haha :)
sen slutade jag vid ett för att jag skulle till tandläkarn.. :)
ush, hate it. men iallfall, nu är jag hemma igen :) och snart ska jag gå ner till älskling ! (L)
& imon ska jag med amanda till stallet igen, great ! :)
hare fint :)
puss


meee :)


kissen (a

haha, naw

:)

med manda i stallet :)

idag vaknade jag runt tolv och så ringde mandaa, så hängde jag med henne till stallet,
lägger in lite bilder här nedan, har även massa filmer när vi hoppar, men vet inte hur man laddar upp filmer här (a) hihi
imon är det prao igen... wihooo :) sen ska jag till tandläkarn inte lika wihoo :(
har inte så mycket mer att skriva :o
puss!
idag vaknade jag runt tolv och så ringde mandaa, så hängde jag med henne till stallet. :))
lägger in lite bilder här nedan igga mina jogging byxor, haha. har även massa filmer när vi hoppar, men vet inte hur man laddar upp filmer här (a)
imon är det prao igen... wihooo :) sen ska jag till tandläkarn inte lika wihoo :(
igår var det världens bästa dag med älskling, bäst är han!
har inget mer att skriva :o
puss!

manda & zerita :)


jag & zerita :)

zerita & manda :)


jag & zitaa :)

17 april (L)

igår slutade jag runt tre, sen åkte jag hem och somnade på soffan, haha sen blev det att åka med mammut o company och kolla på en lägenhet i jkpg, det blir nog fin fint :)
sen åkte jag till hva och träffade alicia och denise en stund sen kom älskling så gick vi till söder, åt pizza o sånt :)
sen gick vi hem till älskling vid tio och åt, höhö sen kollade vi på tv tror ja ? höhö men sen somnade vi båda och min buss gick kvart över tolv, och vi vaknade vid kvar över tolv av att viktor mobil ringde, haha f-a-i-l! höhö, men blev att sova hos älskling, riktigt mys, sen åkte jag hem vid halv elva, och åkte till a6 med mammiii och bror, sen nu sitter jag här och har precis duschat och älskling kommer hit runt tre, :D
nu ska jag ta o fixa mig, skriver nog mer lite senare,
och idag är det världens bästa dag, 1 2 3 4 5 6 månader med min älskling ! :D
puss!


tjeeeeena

sjuuukt gott väder idag (y :)
vaknade runt halv nio åt frukost o fixade mig, åkte med mamma ner till babyproffs, riktigt trööökdag idag, nästan inga kunder eller nått att göra alls ;o men imon och på fredag ska ja jobba med kusin :D:D 
jaja, slutade iallfall fyra, great sen efter det åkte pappa o jag och köpte sulor till mina fötter, höhö sen åt jag baguett när jag kom hem och snart kommer min underbara pojkvän hit! 
puss!

tänk om det fanns någon på denna jord,
som kunde besvara alla mina frågor som ligger och trycker i mig.

hoho

vaknade runt halv nio idag, gick upp runt tjugo i nio och åt frukost o fixade mig oså :D sen kom kusin hit o hämtade mig så åkte vi till babyproffs, där var jag till fem ungefär :) fick stå i kassan mycket idag, riktigt najs :D hoho
efter det åkte ja o handlade med pappa och sen somnade ja hemma dirr, haha (a) har sjukt ont i fötterna!
tittade också på dating in the dark ikväll, haha så sjukt :)
nu ska ja ta o sova  för imon är det en ny dag på praon!
puss!


haha, det ser ut som jag har fjortisvitt inne vid ögonen, men det har jag inte !

heeeej

praaon gick finemang idag :)
efter praon åkte jag till kusin o hennes barn, slutade med att jag fick ett huvud i ansiktet och en fläskläpp på det ;) hihi
nu ska jag äta fiisk o potatis :) sen kommer älskling hit :D
puss!
kusinbarn, simon & hanna :D

jag&hanna :D



hihi

Testet 10
Personligt
Namn: emmelie  binett

Kön: tjej

Längd: 161 :j
Födelsedag: 12 feburari
Hårfärg: blond
Ögonfärg: blå,grå,grön typ ;O
Skostorlek: 36
Vänner: ska ja skriva alla ? 

Familj
Mamma: annica
Pappa:  mikael
Syskon:  marcus & anderas 
Husdjur: 2 hundar 2 katter & 2 fåglar

Vänner

Antal: orka räkna ;o
En Vän Som Du Kan Lita På: denise börefelt
Får dig glad: ida
Du skrattar ofta med: julia 
Är saknad: hanna
Du vill träffa: amanda
Du känt länge: hanna
Känner dig väldigt bra: amanda
Du gjort mycket med: hanna

Känslor

Har du gråtit för att du varit arg?: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: yes
Har du ett förhållande? : ja
Älskar du honom?: mest av allt!
När grät du senast?: -
Är du oftast sårad & ledsen : mm...
Menar du det du säger?: ja?

Om du fick välja :
Pengar eller kärlek?: kärlek
Singel eller förhållande?:  förhållande
Sola eller bada?: båda
Mobil eller dator?:  mobil
Gröna Lund eller Liseberg?: liseborg
Mc Donalds eller Burger King?:mc !
Hockey eller Fotboll ? : hockey
Fotboll eller innebandy?:  innebandy

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?: ja
Har du varit kär i din bästa kompis? : nej
Har du ljugit?:  ja
Har du fuskat på ett prov?: ja
Har du rökt utan att dina föräldrar vet? : nej
Har du en hemlighet som bara du vet?: nej

Resor
Har du varit utomlands?:  ja
I vilka länder har du varit?: spanien,grekland,turkiet,thailand :) & danmark,finland (a) haha
Har du flygit flygplan?: jaa
Tåg?: japp

Båt?: japp
Buss?: ja :p
Har du bott utomlands?: neej
Vart isåfall?: -
Kan du något annat språk?: inte helt
Hur mycket får du i månadspeng:  barnbidraget + lite till

Har Du
Eget rum?: ja
Egen TV?: ja
DVD?:  ja

Dator?: ja
Mobil?: ja

Kontokort?: ja
Över 2000 kr? : ne
Pool?: ne
Studsmatta?: ne:(
Cross/
moppe?: ja
Pingis/biljardbord? ne
Bubbelpool?: ne
Märkeskläder?: ja
Bastu?: ne

Dagens
Kläder? : svarta taights linne & tjocktröja
Humör?:  glad :)
Gjort?: läs i inlägget nedaaan!
Måltid? : falukorv & makaroner o pizza... hahaha


11 aaapril :)

älskling sov här inatt, mysmys som vanligt :)
babe kom hit igår, så åkte vi ner till hemmakväll för att hyra film senare på kvällen, hyrde 2012 och typ amarican pei o en till min lillebror :) hih
sen åt vi lite senare, sen efter det plöjde vi igenom filmerna :D
sen sov vi & vaknade vid halv två idag.. haha :) sen bakade vi muffins och lite så, sen åkte ner till älsklingen & hoppade studsmatta :D hihi
sen åt vi pizza, :D
kommer lite bilder ifrån idag, nu ska jag ta o sova för imon börjar praon :D
puss!

ääälskling :)

ääälskling :D

hih, plutten :)

:)

Viktor



gonatt ♥

ikväll blev de att titta på älsklingens match med carro och sen hem o äta med han! (L)
imon kommer älskling hit och sover här mysssssss som vanligt & vi ska grilla :k haha (L)
gonatt, :)

45 saker en tjej vill ha! men aldrig kommer våga be om dem om..
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt

Kommer du ihåg det?
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

Fortsätt läsa..
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
Tänker du på någon speciell?
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
Se till att hon VET att hon är älskad!
41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Du kommer aldrig veta när hon behöver mer kärlek, men överraska henne!


höhö :D

onsdag: jag var med ida i onsdags riktigt najjjs, har saknat henne sjukt mkt :O :(
men iallfall, vi gick till oset och åt riskakor och festis, haha och en tant flashade upp rumpan för oss. hahaha omg, ne men vi gjorde inte så mkt, vi gick mest runt o pratade oså :) sen kom älskling hem till mig senare på kvällen så gjorde vi tacos och så sov han hos mig, riktigt mys! jag lägger in lite bilder ifrån onsdags här nedanför ;)


jag & ida

vättern
vättern
idaaaaa


torsdag: vaknade upp brevid älskling runt halv ett, haha :D sen åt vi frukost oså :D
sen bakade vi kanelbullar och choklas muffins och tittade på håve, eller ah, viktor gjorde det :D höhö sen åkte vi ner till honom och så åkte jag hem runt ett . (y

jag o älskling när vi bakar bullar, hihi
fredag: idag vaknade jag vid tolv åt frukost och åkt till pappa, och längre har jag inte kommit, höhö
älskling kommer hit om en stund, sen får vi se vad som händer ikväll när viktor har match, men vi får se vad jag hittar på :D
puss

tjaaaa

har inte uppdaterat bloggen på jätte länge? ;o
tänkte göra det i söndags, men då försvann mitt inlägg 2 gånger sen gav jag upp (: men får väl skriva vad jag gjort i veckan nu då ;)
i lördags; i lördags blev det tillslut att åka ner till älskling och sen upp till mig igen, sen vara där till runt nio. kommer faktiskt inte ihåg riktigt vad vi gjorde? sen åkte vi ner till älskling och så var jag där till ett nån gång, alltid lika mys! vi kollade på film, åt godis och bara mös :) kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde mer :) hehe :)
i söndags; i söndags åkte jag o viktor babu till a6 för han skulle köpa kläder o lite så :)
sen åkte viktur till hans farfar o farmor och jag hem till mig, senare på kvällen kom han till mig igen och sov här tills måndag, riktigt möjss! det kan inte bli bättre än att somna brevid den man älskar mest ! (L)
i går; igår så vaknade vi runt halv tolv nån gång, riktigt skönt! vi låg o kollade på tv en stund, sen morgonfiiix & sen blev det att laga mat, blev att äta frukost i samband med lunchen ;) haha sen åkte vi ner till viktor en stund sen åkte till a6, sen hem igen :) kollade på film och jag åkte hem runt ett, (:
idag; idag vaknade jag vid halv två, gick upp och åt frukost/middag, sen har jag inte gjort så mkt mer, vart på mediamarkt med mamma en stund o lite sånt ;) annars har det vart ganska lungt :)
men nu ska jag ta o kolla på nån film eller nått sånt, skriver mer nån annan dag, hehe
jag orkar inte uppdatera varje dag, har aldrig tid ändå :)
& grattis till denise som fyller 15 idag!
puss




jag idag, höhö


heeejs

ojoj har inte uppdaterat på länge nu :) men har inte orkat ellre haft tid ;)
i torsdags var det ju först skola, sista dagen innan lovet oså :)  sen blev det älskling efter det, jak ommer inte riktigt ihåg var vi gjorde, haha men vi åkte iallfall till mc vid nio och åt, haha (a
sen kom vi hem runt tolv, och gick och la oss, mys (L)
igår vaknade jag brevid älskling runt tio, gick upp åt frukost osånt, sen åkte vi till älskling senare på kvällen, och jag åkte hem vid tolv.
idag är det påskafton! hehe :) och jag har inte en aning om vad jag ska göra :) men vi får se ;)
men nu ska jag gå och fixa mig lite till sen åker jag till babyproffs :)
jag lägger in bilder ifrån onsdags, i detta inlägget.
puss


sis & jag haha ohno


hahah, mongo ;)
ne nu hinner jag inte lägga upp mer.

RSS 2.0